35e Editie van de Sallandse Ruiterdagen

De 35e editie van de Sallandse Ruiterdagen vindt plaats van 26 tot en met 30 december bij manege Bartels in Mariënheem. Ook dit jaar heeft het concours weer plek voor 2400 starts. Dit betekent dat er een groot aantal springrubrieken op het programma staan. Ruiters uit de Mariënheem en weide omstreken verschijnen aan de start in de vele rubrieken. Op het wedstrijdterrein van manege Bartels vindt u een ruim opgezet concours met een gezellige bar, een VIP ruimte voor onze sponsoren en tijdelijke stallen waar de paarden gestald zijn tijdens het concours. Er is een ruime tribune voor de bezoekers. Op woensdag en donderdag worden de finales om de Gouden Aar verreden. Woensdag de 29e worden de B en L finale gereden en donderdag de 30e worden de M en de Z finale gereden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi en sportief evenement van te maken, waarbij sport en gezelligheid voorop staan! U bent allen van harte welkom, alle dagen is er vrij entree. Kom genieten van de B en L rubrieken waar geregeld de soms nog jonge paarden overtuigd moeten worden om de technisch soms zware parcoursen te spingen. Kom ook kijken bij de M en Z rubrieken waar de hindernissen soms hoger lijken dan de paarden en het meer dan waar dan ook aankomt op techniek, kunde en soms een beetje geluk.

Tot ziens bij de Sallandse Ruiterdagen 2016!

Het bestuur van de SRD

19 november 2016|
%d bloggers liken dit: