Nieuwe hoofdsponsor: HORKA

Het bestuur van de Sallandse Ruiterdagen kan met trots kenbaar maken dat wij een nieuwe, betrokken hoofdsponsor hebben gevonden in HORKA. Een begrip in de paardenwereld en met recht de totaalleverancier op het gebied van ruiter, paard en stalartikelen te noemen.
Al 35 jaar lang zijn de Sallandse Ruiterdagen een begrip in Mariënheem en in de verre omgeving van Mariënheem. Jarenlang waren de Sallandse Ruiterdagen het grootste concours in de regio. De laatste jaren schoten er de CSI’s echter de grond uit. Daar werd de vertaalslag gemaakt van regionaal naar nationaal en weer naar internationaal. Waar het niet vreemd geweest zou zijn dat de Sallandse Ruiterdagen daar iets van zou merken, is niets minder waar. De Sallandse Ruiterdag zijn en blijven het grootste regionale concours waar amateur en professionele ruiters zij aan zij strijden om de hoofdprijs, de gouden aar. Samen met onze hoofdsponsor kijken wij uit naar weer zeven dagen van spectaculaire springsport.

19 november 2016|
%d bloggers liken dit: