Topsport & shows Sallandse Ruiterdagen 2016

Het programma van de 35e editie van Sallandse Ruiterdagen is bekend. Naast de rubrieken waar ruiters strijden om een plaats in de finale te verdienen, is het programma ook goed gevuld met leuk vertier om de piste heen.

Gezinsuitje

De Sallandse Ruiterdagen streeft erna een concours neer te zetten waar ruiters die dit niet wekelijks doen, kunnen rijden voor een groot publiek. Op finale avonden zijn er rond de 2.000 bezoekers dat is een zeer groot aantal voor een regionaal concours. Er zijn veel gezinnen die al jaren dit evenement in hun agenda vrij houden. Dit jaar hebben wij ook voor het publiek weer een mooi vol en gezellig programma in elkaar gezet. Ook dit jaar wordt er tussen de finales weer gezorgd voor een paar erg leuke en spannende acts waar het publiek, jong en oud van kan genieten.

19 november 2016|
%d bloggers liken dit: