Kas Gorter grote kanshebber Gouden Aar op Sallandse Ruiterdagen

Spannende dagen voor de pony ruiters uit Marienheem en verre omstreken. De Sallandse Ruiterdagen staan voor 2 en 3 januari op het programma.

Bij de paarden is het vaak al spectaculair maar wie echt wil genieten van de actie en de spanning moet bij de pony’s komen kijken.  Plat door de bochten, snelheidsrecord naar snelheidsrecord wordt verbroken allemaal om uiteindelijk de gouden aar 2017 te winnen.

Gespannen gezichten, mooi gepoetste pony’s en laarzen en heel heel veel uren springen zijn de ingrediënten voor de komende dagen in Marienheem.

Wij kijken met spanning uit wie de gouden aar voor de A/B/C pony’s dit jaar mee naar huis gaat nemen. Vorige week in Wierden was Frank Zaalberg (heemruiter) nog net sneller dan Kas Gorter (heuvelruiter)  en beiden werden net niet eerste. Maar in twee weken kan er veel veranderen.

 

 

 

1 januari 2017|
%d bloggers liken dit: