Bo Oude Nijhuis wint B Finale SRD

Wat was het spannend. Rubriek 24 door Haarco gesponsord bleek in het basisparcours al niet makkelijk, van de 40 deelnemers die aan de start kwamen, bleven er maar 11 foutloos. Het barrage parcours bleek een ware uitdaging voor het 11 koppige deelnemersveld.Het duurde tot ver in de tweede helft van de startlijst voordat de barrage kandidaten foutloos wisten rond te komen. In totaal lukte het vier combinaties om foutloos te blijven, Bo Oude Nijhuis, Irma Vos, Joukje Laarman en Selinde de Vries. Iedere foutloze combinatie zorgde voor een nog scherpere tijd op de klok, uiteindelijk ging Bo Oude Nijhuis als voorlaatste combinatie de ring in en wist de tweede tijd (36.48) met maar liefst anderhalve seconde (34.72) te verbeteren.  Daarmee is de Gouden Aar winnares van de klasse B, 2017 bekend. Zij mocht samen met de andere winnaars van de Finale rubriek de prijzen in ontvangst nemen.

 

29 december 2017|
%d bloggers liken dit: