De startlijsten staan online

De startlijsten staan online voor de Sallandse Ruiterdagen 2017

Kijk wie je moet verslaan om de gouden aar mee naar huis te mogen nemen. De eerste lijsten staan online. Wij zijn net als jullie heel erg benieuwd wie er 29 en 30 december op het podium staan om de gouden aar van onze hoofdsponsor, Horka  uitgereikt te krijgen.Eeuwige roem en een zak met geld

Roem is mooi, heel erg mooi. Maar het is nog fijner als bij de roem ook een mooi extra bedrag aan prijzengeld hoort. Wie weet staan de winnaressen van vorig jaar (Sylvia van der Horst (B), Tess Oude Veldhuis (L), Veronique Morsink (M) en Judith Vetker (Z/ZZ) ook dit jaar weer op het podium of kunnen wij dit jaar in plaats van vier amazones weer een keer rekenen op een mannelijke gouden aar winnaar?

 

Mannen versus de vrouwen

Tot afgelopen jaar ging het redelijk gelijk op tussen de mannen en de vrouwen, als wij kijken naar wie de finale won. Afgelopen jaar waren het alleen maar vrouwen, al kwam Jos Koerhuis wel heel erg dichtbij. Zonder al te veel druk uit te oefenen op Jos, gaan wij ervan uit dat hij dit jaar weer een hele goede kans maakt op het winnen van de gouden aar. Wij kijken nu al weer uit naar een spectaculaire finale.

11 december 2017|
%d bloggers liken dit: