Het was 2e kerstdag 2017, ik weet het nog zo goed de SRD ging van start

De eerste rubrieken zijn verreden en de eerste winnaars hebben de prijzen in ontvangst mogen nemen.

Rubriek 1

Als eerste mochten de ruiters van de klasse B vandaag starten. Zij reden een parcours direct op stijl.  Maar liefst 25 combinaties wisten foutloos te blijven. Lisette Kleine Schaars kreeg de meeste punten voor ‘de wijze van rijden’ wat haar uiteindelijk een eerste plaats opleverde in deze rubriek.

Wybe Scholten die vorig jaar nog de eerste rubriek van de Sallandse Ruiterdagen wist te winnen, behaalde een 5e plaats die hij deelde met Simone Dijssel.

Rubriek 2

De tweede rubriek van vandaag leverde 9 prijswinnaars op, waarvan maar liefst zeven ruiters en maar twee amazones. Dat was ook precies het aantal wat foutloos wist te blijven in de barrage. De strijd bleef lang spannend. Stef Veldhuis wist tweede te worden, waardoor hij net een beter resultaat neerzette dan zijn vader, Steven Veldhuis (vierde).

Ondanks de vele mannelijke ruiters bij de prijswinnaars, ging de eerste prijs toch naar een amazone. Monica Borger (foto met dank aan Jeroen Spoolder) wist de snelste tijd neer te zetten en mocht zich de winnares van de tweede rubriek noemen.

 

NaamSpringfoutenStijlpunten
Lisette Kleine Schaars085
Joukje Laarman081
Karen Jansen080
Robin Sikkens078.5
Wybe Scholten
Simone Dijssel
078
78
Lisa Tijhuis077.5
Wendelie Flier
Jaline Laarman
0
0
77.5
77.5
Mayke Dijsselhof077
Ruth Borghuis076
Luca Steggink075.5
Susan Wiefferink075
Daisy van Gard074.5
Saskia Exel072.5
   

 

26 december 2017|
%d bloggers liken dit: