Sallandse Ruiterdagen voor pony’s belooft prachtige strijd te worden

2 januari gaan de Sallandse Ruiterdagen voor de pony’s van start. Vorig jaar werd er tot de laatste minuut gestreden om de Gouden Aar mee naar huis te mogen nemen.

Gouden Aar

Het waren uiteindelijk Frank Zaalberg (Klasse B/L),  Chloe in het Veld (klasse M/Z/ZZ) en Maud Hanse (Klasse B, categorie D/E) die de Gouden Aar wonnen.

Deelnemers

Uit de startlijsten blijkt dat voor in de klasse B/L categorie A/B/C er sprake is van dezelfde namen als vorig jaar. Daar willen een aantal ruiterse en amazones graag laten zien dat ze zich niet zomaar gewonnen geven. Denk daarbij aan Kas Gorter, vorig jaar was hij de meest stabiel presterende ruiter, hij won de tweede prijs in het eerste parcours, hij won de tweede prijs in het tweede parcours en hij werd tweede tijdens de finale.

 Finale C/D/E

De winnares van de finale klasse B van vorig jaar, komt dit jaar niet aan de start. De nummer 2 en 5 echter wel, dit zijn Else Waayer en Sacha Bosch. Zij gaan proberen dit jaar de Gouden Aar mee naar huis te nemen.

De winnares (Chloe in het Veld) van de klasse M/Z/ZZ komt dit jaar maar liefst met drie pony’s aan de start. De winnaars van de tweede t/m de zesde prijs zien wij dit jaar niet meer aan de start.

Horka

Wij kijken als organisatie samen met onze hoofdsponsor Horka weer enorm uit naar twee dagen Sallandse Ruiterdagen voor de pony’s waar de strijd en de spanning vaak nog groter is dan bij de paarden. Wij wensen alle combinaties een sportieve en gezellige tijd. Vanaf half acht staat de koffie morgen klaar.

 

 

 

1 januari 2018|
%d bloggers liken dit: