Algemene informatie pony’s

Op 2 en 3 januari 2019 zullen de pony’s aan de start verschijnen tijdens de 37e editie van de Sallandse Ruiterdagen in Mariënheem.

Opgave van 15 november t/m 24 december(sluitingsdatum) via www.mijnknhs.nl

Wedstrijdbepaling

Er wordt gereden volgens de wedstrijdbepalingen van de KNHS.
Flexibel springen en Horse Concours starten is niet mogelijk.

Finale’s

1 op de 4 gestarte combinaties plaatst zich voor de finale aan de hand van plaatsingspunten.

Overige informatie

Het verschuldigde startgeld dient voor aanvang van de betreffende rubriek te worden voldaan. Deelnemers die in verschillende rubrieken starten per dag dienen hun startgeld in enen male te voldoen.

We gaan er van uit dat door iedere combinatie aan 2 parcoursen wordt deelgenomen, vandaar dat er sprake is van gecombineerd inschrijfgeld. Klasse B en L € 16,-. Klasse M/Z/ZZ € 18,-.

Inschrijfgeld blijft verplicht voor deelnemers die niet of niet tijdig aan de start verschijnen dan wel zich afmelden na de sluitingsdatum (24-12-2018).

Prijzen

In elke rubriek worden door de hoofdsponsor extra prijzen aangeboden.

Fotograaf

Ook dit jaar zal Jeroen Spoolder weer de foto’s maken van alle springcombinaties in de ring. Deze foto’s zijn kort na je parcours te bekijken en bestellen bij de stand van Jeroen Spoolder. Om controle over de kwaliteit en verspreiding te houden, is het andere fotografen niet toegestaan om foto’s te maken en te verspreiden. Daarentegen staat het iedereen vrij om voor eigen gebruik foto’s te maken.